Winkelmand

In het nieuwe Glazen Café dat vanaf 20 november van start gaat komen er diverse nieuwigheden om de hoek kijken. Zo werd eerder al bekend gemaakt dat de techniek en de livestream vele malen beter zullen zijn en dat er met meerdere camera’s gewerkt zal worden om Beek FM nóg beter te streamen.

De nachtgast!

Daarnaast zal er vanaf deze editie elke nacht een “nachtgast” het Glazen Café betreden. Zijn of haar check-in tijd is 22.00 uur en de nachtgast zal 12 uur in het Glazen Café moeten blijven. De nachtgast zal gedurende zijn of haar verblijf in het Glazen Café, net zoals de DJ’s, niet mogen eten en geen alcohol mogen nuttigen. De bedoeling is dat de nachtgast zich bezig gaat houden met een eigen bedachte actie dat op dat moment het publiek en de luisteraars van Beek FM aanzet om nóg meer te doneren aan het goede doel. Rond 10 uur in de ochtend mag de nachtgast het Glazen Café weer verlaten. De nachtgast heeft de mogelijkheid om te slapen maar het is natuurlijk mooier om de 12 uur on-air door te maken.

Bekendmaking

De nachtgasten zijn bekende figuren of artiesten in onze regio, mensen met een breed publiek en fanbase. We zullen vanaf eind september namen bekend gaan maken die als nachtgast het Glazen Café gaan betreden. De nachtgast zal samen met de DJ die op dat moment on-air is samen de uitzending vullen. Zo worden de nachten van Beek FM nog leuker om te volgen!