Winkelmand

Net zoals 2 jaar geleden is er voor deze editie van het Glazen Café weer een kleurplaat ontwikkeld. Ontwerper van de kleurplaat, Ivo Heuts, heeft het thema eenzaamheid onder ouderen op een ludieke en creatieve manier weten vast te leggen. Nu is het aan de kids om hem kleur te geven!

Kleurplatenwedstrijd

Op de vrijdag van het Glazen Café (22 november) zullen de actiehelden live in de uitzending langs alle basisscholen gaan. We gaan kijken hoe de scholen bezig zijn met de actie en maken per school ook een winnaar/winnares van de kleurplatenwedstrijd bekend. Deze zal dan een leuke prijs ontvangen van de actiehelden die dan live op de locatie aanwezig zijn en krijgt een rondleiding in het Glazen Café. Zitten de kids nog niet op school? Ook onder de allerkleinsten zullen wij een prijs uitreiken. Schrijf in dit geval je adres achter op de kleurplaat.

Download de kleurplaat

Download hier de Beek FM kleurplaat (of ontvang een fysiek exemplaar van de basisschool) en laat de kids hier op zo’n creatief mogelijke manier mee aan de slag. Zodra de kleurplaat is ingekleurd moet je niet vergeten de naam, leeftijd, school en groep te vermelden onder de kleurplaat. Vervolgens kun je de kleurplaat inleveren op de basisschool of opsturen naar het Glazen Café: Raadhuisstraat 14, 6191 KB Beek. Alle kleurplaten komen tijdens de actiedagen van 20-24 november in het Glazen Café op te hangen!

Download kleurplaat