HET GLAZEN CAFÉ 24 T/M 28 NOVEMBER

SAMEN IN STRIJD TEGEN KANKER!

HET GLAZEN CAFÉ 24 T/M 28 NOVEMBER

SAMEN IN STRIJD TEGEN KANKER!

Meer informatieAftermovie 2019

Guess who’s back!

Na twee succesvolle edities zal het Glazen Café wederom neerstrijken in Beek. Ook dit jaar zullen 3 DJ’s zich 96 uur opsluiten in een speciaal daarvoor gemaakte pop-up radiostudio. Vanuit deze studio zal er van 24 t/m 28 november wederom 96 uur non-stop radio gemaakt worden en kan men tegen betaling verzoeknummers aanvragen. De bedoeling is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de 3 goede doelen waarvoor Stichting Beek FM zich dit jaar gaat inzetten (Kika, Pink Ribbon en Kanker Onderzoekfonds Limburg)! Dit kan ook door deel te nemen aan de Beek FM veiling of door zelf een actie op touw te zetten.

De afgelopen jaren was ditzelfde concept goed voor ruim €14.000,- tijdens de eerste editie (Make-A-Wish Nederland) en ruim €23.000,- tijdens de tweede editie (bestrijding van eenzaamheid onder ouderen). De komende weken zullen wij op deze website steeds meer informatie bekend maken over het evenement. Zo zullen wij spoedig de locatie, de DJ’s die het Glazen Café gaan bemannen en de programmering bekend maken! Bij elk onderdeel vind je een aftelklokje. Zo bouwen wij de spanning naar een van de meest bijzondere evenementen in Beek op.

Samen in strijd tegen kanker!

1 op de 3 mensen krijgt vroeg of laat te maken met kanker. Het is daarmee doodsoorzaak nummer 1 in Nederland. Elk jaar overlijden er ruim 47.000 duizend mensen aan kanker. Daarom gaan wij vanaf november “Samen in strijd tegen kanker”! Dit jaar niet voor één globaal doel, maar voor drie doelen: KiKa, Pink Ribbon en Kanker Onderzoekfonds Limburg.

KiKa

KiKa financiert onderzoeken naar kinderkanker om de behandelingen te verbeteren. Het doel is om de genezingskans te vergroten.

Pink Ribbon

Pink Ribbon financiert onderzoeken en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker.

Kanker Onderzoekfonds Limburg

Dit doel zet zich in om onderzoek naar kanker in Limburgse ziekenhuizen te ondersteunen.

DJ’s Glazen Café 2021

[wpcdt-countdown id=”7955″]

Locatie & Praktische informatie

[wpcdt-countdown id=”7964″]