Skip to main content

Het evenementenleven bloeit weer! Daarom halen wij het Glazen Café dan nu ook officieel van de pauzeknop af. Vorig jaar hebben wij de derde editie van het Glazen Café vanwege corona helaas moeten cancelen. In de tussentijd hebben we niet stil gezeten en staan we klaar om van 7 t/m 11 december keihard te knallen in de strijd tegen kanker!

Voor het eerst in december!

De derde editie van het Glazen Café zal dit jaar plaats vinden van 7 t/m 11 december in het Asta Theater. Normaal gesproken vindt het Glazen Café ergens eind november plaats. De Kerstperiode + het WK voetbal lenen zich echter perfect om het dit jaar iets later te houden. Het Glazen Café zal dus behoorlijk inspelen op deze thema’s. Daarover later meer…

Vrijwilligers

Bij de vorige editie hebben wij al behoorlijk wat aanmeldingen mogen ontvangen van vrijwilligers. Daar waren we al enorm dankbaar voor! Omdat we nu weer een jaar verder zijn verzoeken wij iedereen om zijn/haar beschikbaarheid opnieuw in te vullen via deze link. Aarzel ook niet om deze mail door te sturen naar je vrienden of familie. We kunnen alle handjes gebruiken!

De goede doelen

De komende periode gaan wij op onze kanalen al aandacht besteden aan de drie goede doelen: KiKa, Pink Ribbon en Kankeronderzoekfonds Limburg. De komende weken zullen wij ook meer bekend gaan maken over hoe je zelf een actie kunt opzetten. Heb je daar nu al vragen over? Neem dan contact op!