Skip to main content

De eerste volle 24 uur opgesloten in het Glazen Café. Nadat oud-Glazen Café DJ, Remco Pijpers, als nachtgast de mannen de nacht door heeft gesleept (en hij zelf ook een dutje heeft gedaan in het Glazen Café), klonk de stem van Silvan al vroeg in de ochtend bij iedereen aan de ontbijttafel.

Vroege vogels

De DJ’s zijn de gehele nacht gesteund door een paar echte kroegtijgers. De ochtendploeg was weer vroeg aanwezig om een kopje koffie alvorens het werk te nuttigen. Een kopje koffie die onze DJ’s ook wel konden gebruiken. De rustmomenten van de DJ’s zijn immers maar kort. Remco werd om 10.00 uur verlost en bevrijd uit het Glazen Café, ondertussen kwamen de eerste groepjes bezoekers van De Dagbeeker langs om te kijken naar het Glazen Café.

Seniorenmiddag

Een 10-tal vrijwilligers hebben de gehele ochtend voorbereidingen getroffen voor de 2de editie van de Beek FM Seniorenmiddag. 65 ouderen uit Beek en omgeving hadden de weg gevonden richting het Asta Theater. Een heus rollatorpark stond in de gang. Op de klanken van Bart Storcken, Roger Villevoye en Phil Bee gingen de tafels aan de kant en werd er nog volop gedanst en geschuifeld. 

Studentenavond

Wie de studententijd heeft meegemaakt, weet dat op donderdagavond de studentenavond wordt gevierd. Met diverse artiesten, variërend van Younique, tot Otto Wonderbar en van DJ Moschino, tot Rempetemp. Verschillende genres passeerden de revue. Tussendoor maakte het shotjesrad overuren…

Trouwens? Al eens gekeken naar onze veilingitems? Menig topstuk gaat onder de hamer! En wel op zaterdag 10 december om 22.00 uur. Meer info vind je hier.