Samen met inwoners, ondernemers en vrijwilligers in en uit Beek geld inzamelen voor het goede doel!

Stichting Beek FM organiseert samen met een grote groep vrijwilligers elk jaar diverse evenementen voor het goede doel. Hoofdevenement is het “Glazen Café” waarbij 3 radiodj’s enkele dagen worden opgesloten en zonder eten non-stop radio maken (vandaar ook de naam “Beek FM”).

De kracht van de Beek FM evenementen zit hem in de betrokkenheid tussen burgers, ondernemers, en vrijwilligers. Op deze manier blijven de evenementen succesvol en zet Beek zich als één in voor het gestelde goede doel wat om de 2 jaar wordt gekozen.

96 uur non-stop radio

Het Glazen Café

De eerstvolgende editie van het Glazen Café zal in 2019 zijn. Om precies te zijn van 20 t/m 24 november. De DJ’s zullen op woensdagavond het café betreden en op zondagavond, tijdens de finaledag, eruit komen. Daarmee zal Beek FM – Glazen Café 2019 éen dag langer duren dan de editie in 2017. Tijdens het Glazen Café 2017 haalden Remco Pijpers, Koen Harbers en Silvan Falchi (de 3 diskjockey’s van dat jaar) €14.470,80 op voor Stichting Make-A-Wish Nederland.

Glazen Café 2017Glazen Café 2019

Waar staat het glazen café?

In Café d’n Dobbele Vônck in Beek is een gedeelte van het café afgezet middels een glazen wand. De dj’s zitten dus écht opgesloten en mogen deze ruimte gedurende 96 uur dan ook niet verlaten.

Welke DJ's zullen het Glazen Café gaan betreden?

Momenteel is nog niet bekend welke DJ’s het Glazen Café gaan betreden. In 2017 waren het Remco Pijpers, Koen Harbers en Silvan Falchi.

Ik wil zelf een actie opzetten, kan dat?

Yes, graag zelfs! Ga naar onze actiepagina en vul daar de details van je actie in. Een van onze actiehelden zal dan contact met je opnemen over het toesturen van een eventueel actiepakket en om je actie onder de aandacht te brengen via de Beek FM kanalen. Wellicht komt je actie zelfs in de uitzending!

Ik wil een tekening of kaartje sturen, kan dat?

Zeker kan dit! Je kunt je tekening of kaartje opsturen naar het adres Raadhuisstraat 14, 6191 KB Beek. Wij zorgen ervoor dat je tekening of kaart in het glazen café komt op te hangen. Elk jaar laten we ook een kleurplaat ontwerpen, hier wordt vervolgens een kleurplatenwedstrijd mee gehouden.

Eten de DJ's écht 96 uur niet?

De DJ’s krijgen 2x per dag een groentesapje. Daar zitten de noodzakelijke mineralen en voedingsstoffen in om Beek FM vol te houden. De recepten worden samengesteld door een voedingsdeskundige. De DJ’s werken ontzettend hard, maken minimaal 8 uur radio per dag en slapen weinig. Er wordt dus feitelijk niet gegeten in het Glazen Café.

Hoe kan ik doneren?

Dat kan op verschillende manieren. Je kunt natuurlijk via deze pagina je plaat aanvragen door een donatie te doen. Maar je kunt ook gewoon naar het Glazen Café komen en daar je donatie doen. Ook kun je natuurlijk je eigen actie opzetten via de actiepagina.

Welk bedrag verwachten jullie op te halen?

Wij maken geen indicatie van wat het eindbedrag zal gaan worden.

Gaat de volledige opbrengst naar het goede doel?

Ja, het gehele bedrag zal worden gedoneerd aan het goede doel.

de opening van het nieuwe Beek FM seizoen

Beek FM Gala Diner

Het Beek FM Gala Diner is vanaf 2019 het officiële startschot voor het Beek FM seizoen. 10 mei a.s. zal de eerste editie gaan plaatsvinden. Een avond die in het teken staat van de bekendmaking van de DJ’s die het Glazen Café zullen gaan betreden én natuurlijk lekker eten en drinken dat verzorgd wordt door Mrs. Robinson. De opbrengsten van deze avond zullen dan ook al de eerste zijn die bij het totale eindbedrag van het Glazen Café gevoegd gaan worden. Een avond vol eten, drinken, muziek, dans en gezelligheid voor het goede doel.

Meer info

Organisatie Beek FM

Buiten de organisatie beschikt Beek FM over ruim 60 vrijwilligers. Dankzij deze vrijwilligers is het mogelijk om zo’n fantastische evenementen te organiseren. Wil je ook bij dit team horen, klik dan hier!

Silvan Falchi

Voorzitter

Ralph Diederen

Secretaris

Koen Harbers

Penningmeester

Remco Pijpers

Bestuurder