Winkelmand

Helaas, de coronacrisis duurt nog even voort en de maatregelen die het land opgelegd heeft gekregen blijven nog even van kracht. Daarom hebben we de koppen bij elkaar gestoken en een leuk initiatief verzonnen om de eenzame dagen tijdens deze crisis een stuk draaglijker te maken!

Wat gaan we doen?
Vanaf vrijdag 3 april streamen wij vanaf 19.00 uur wekelijks live op deze website en op Facebook een show uit met live radio (gratis requests), leuke nieuwtjes, spellen, initiatieven en acties uit de regio. Zie het als het Glazen Café zonder café, zonder glas en zonder donaties. We gaan met een aantal ambassadeurs van Beek FM (max. 3 en uiteraard op 1,5 meter afstand) in een huiskamersetting gezellig met kijkers en luisteraars de vrijdagavond beleven. Het spontane van het idee trekken wij voort in de uitzending! Niks is voorbereid en de kijkers en luisteraars bepalen waar wij het over zullen hebben. 

Hoe kan ik de coronaspecials volgen?
Via Facebook is de livestream te volgen en kun je ook meedoen in de uitzending door middel van de chat. Op beekfm.nl is de livestream ook te bekijken maar dan zonder chat.