Winkelmand

Op vrijdag 10 mei werd het Beek FM seizoen officieel afgetrapt middels het Beek FM Gala Diner. Tijdens een volledig uitverkochte editie die plaats vond in de Protestantse Kerk in Beek (Koningskerkje) werden de onthullingen gedaan voor Beek FM 2019.

Exclusief 5 gangen diner

Om de avond in stijl te laten verlopen werd er een exclusief 5-gangen diner geserveerd door Mrs. Robinson. Met een keuken op locatie, 7 koks van Mrs. Robinson en 12 vrijwilligers in de bediening hebben we 80 personen kunnen voorzien van dit exclusieve diner op een unieke locatie.

Muzikaal omlijst

Van Country tot klassiek, en van feestelijk tot nóg feestelijker. De muzikale omlijsting van het geheel werd ingevuld door countryzangeres Kimmy June (Waalwijk). Met haar Nashville-achtige klanken werden we even meegenomen in de country sferen, om te eindigen met “Country Roads”. Vervolgens werd vanuit het publiek een klassiek nummer ingezet, en stond Ivo van der Bijl op om de kerk helemaal los te laten gaan. Als klap op de vuurpijl heeft trompettist Wouter Bossen in samenwerking met de Beek FM DJ’s het feest compleet gemaakt door met zijn trompet over de beats van de DJ’s heen te spelen.

Onthullingen DJ’s

Het ging zich deze avond natuurlijk allemaal om de onthullingen rondom het nieuwe Glazen Café. Van 20-24 november vindt dit namelijk wederom plaats in Café d’n Dobbele Vônck. Er gaan dan 3 DJ’s 96 uur non-stop radio maken en niet eten achter een glazen wand wat we het Glazen Café noemen. De DJ’s die dat dit jaar gaan doen zijn Remco Pijpers, Silvan Falchi en Rick Wouters. Die laatste is een nieuwkomer in het Glazen Café, hij zal Koen Harbers vervangen die als Captain Koen een andere rol zal krijgen tijdens het Glazen Café.

Het Nationaal Ouderenfonds

Samen in de strijd tegen eenzaamheid. Dit zal de actieslogan worden van het Glazen Café 2019. We vinden het namelijk belangrijk dat de ouderen niet vergeten worden. In februari van dit jaar zijn we met Daan Krijger in gesprek gegaan op het hoofdkantoor van het Nationaal Ouderenfonds. Hij vertelde ons hier meer over de mogelijkheden en als stichting hebben we besloten (met de feedback van alle vrijwilligers in het achterhoofd) dat dit een perfect doel is om ons voor in te zetten. De komende weken zullen wij alle communicatie gaan opstarten over hoe jij je kunt inzetten voor de actie: Beek FM voor het Nationaal Ouderenfonds en lokale initiatieven die de strijd tegen eenzaamheid aangaan.