Ben zelf onderdeel van de show!

Tijdens de actiedagen van het Glazen Café kun je meedoen in de show met een van onze rubrieken. Aanmelden kan via onderstaande knoppen. Je ontvangt vanzelf een bericht als je wordt uitgeloot om mee te doen in de uitzending.

Elke dag om 10.10 en 15.40 uur

Het slimste bedrijf!

Ben jij het slimste bedrijf van Beek FM? Wij zoeken 6 bedrijven die willen meedoen aan de korte 1-minuut quiz. Tijdens deze minuut kom je als bedrijf telefonisch in de uitzending en moet je binnen 1 minuut zoveel mogelijk goede antwoorden geven. Het aantal juiste antwoorden noteren wij in ons klassement en op zondag maken wij de winnaar bekend van dit spel. Je wint natuurlijk de ultieme titel slimste bedrijf van Beek FM, daarnaast ontvang je als bedrijf ook nog eens een leuke prijs. Aanmelden kan via onderstaande link.

Meld je aan
Elke dag om 17.40 uur

Vraag het Vanessa!

Zit je met iets in je maag of heb je en prangende vraag over je werk, je liefdesleven, je buurvrouw, je carrière of andere persoonlijke onderwerpen? Stuur je vraag in naar ons medium Vanessa. Vanuit Parkstad zal zij jouw vraag met alle liefde beantwoorden en verder voorzien van deskundig advies. Tijdens de actiedagen mogen wij gratis gebruik maken van haar professionele diensten. Elke dag schakelen wij live in de uitzending met Vanessa rond de klok van 17.40 uur om jou vraag te behandelen!

Stuur je vraag in
Elke dag om 6.10 uur

De Beek FM Wekservice

Je gunt het natuurlijk iedereen. Een hele goede morgen- wens door één van de DJ’s om 6.10 uur. Geef hier de persoon op die wij wakker mogen maken met onze Beek FM Wekservice, uiteraard moet je wel ook je eigen gegevens achter laten. Neemt de persoon in kwestie niet op? Dan zullen wij een “liefdevolle” boodschap achterlaten op de voicemail.

Meld iemand aan