Skip to main content

21 kerstbomen, 10 dagen opbouwen, 20 schermen, 2 ton staal en 1,7 kilometer aan kabel. Dames en heren, jongens en meisjes, het Glazen Café 2022 is begonnen!

Officiële opening

Het was een paar minuten na 20.00 uur toen de 3 DJ’s Frank Martens, Silvan Falchi en Rick Wouters het Glazen Café binnen kwamen. In een Asta Theater gevuld met nieuwsgierige bezoekers is door burgemeester Christine van Basten – Boddin en kinderburgemeester Linn Kerbusch het startschot gegeven voor Beek FM , Het Glazen Café 2022.

Het laatste avondmaal

Eerder op de avond hebben de DJ’s kunnen genieten van een diner bij restaurant Mrs. Robinson te Beek. Tevens het laatste avondmaal van de DJ’s voor de komende 96 uur, die aansluitend hun intrede hebben gemaakt in Het Glazen Café. Voor de burgemeester de belangrijke taak om ook meteen het eerste verzoeknummer aan te vragen. op de klanken van Pink – Get the party started zijn de mannen begonnen aan de marathon.

Verzoekjes

De eerste donaties en verzoeknummers kwamen gedurende de avond al binnen. Menig plaatje is de revue al gepasseerd. Aanvragen werden zowel fysiek als online gedaan. Donaties kwamen daarbij uit de spaarpot of in de vorm van een cheque.

Je eigen verzoekje aanvragen kan via deze link. Langskomen kan natuurlijk ook bij Het Glazen Café. Samen gaan we de strijd aan tegen kanker.