Winkelmand

Samen met inwoners, ondernemers en vrijwilligers in en uit Beek geld inzamelen voor het goede doel. Dát is waar het Glazen Café voor staat. Daarom roepen we iedereen op om in actie te komen; “Samen in de strijd tegen eenzaamheid”, maar hoe?

Start een actie

De leukste manier om geld in te zamelen voor Beek FM is natuurlijk een eigen actie te starten. Voorbeelden van dit soort acties zijn het ophalen van lege plastic flessen, het organiseren van een sponsorloop, het langs brengen van fooien, of een ander leuk idee. Zo waren er afgelopen editie diverse clubs en verenigingen die met een mooie cheque aankwamen in het Glazen Café. Dit jaar hebben we de actiecommissie opgericht. Alle aangemelde acties via de website worden door deze commissie opgepakt en we ondersteunen de actie waar nodig. Denk hierbij aan marketing/communicatie, PR, copywriting, fotografie of andere zaken. Daarnaast kunnen we de actie meenemen in het officiële draaiboek waardoor je gebruik kunt maken van de Beek FM vrijwilligers en wij een reporter naar de locatie van de actie kunnen sturen die in de live uitzending een leuke reportage maakt. Heb je een leuk idee om een actie op te starten, doe dit dan via deze link en wij denken graag met je mee! Mocht je meer informatie willen kan dit bij Raoul Nix via actie@beekfm.nl

Vraag een plaat aan of kom langs

Het grootste deel van de donaties komt binnen via plaataanvragen. Ook dit jaar is het weer de bedoeling dat je moet betalen om je favoriete nummer aan te vragen. Doe dit zo vaak als je zelf wil via deze website, of kom langs in het Glazen Café. Aan de zijkanten van de glazen wand zijn de welbekende enveloppen te vinden waarin je je donatie voor het goede doel kunt stoppen, om op de envelop je favoriete nummer te schrijven. De mogelijkheid is er dat je bij de DJ die op dat moment live is in de uitzending komt om je aanvraag toe te lichten, dit kan zowel live in het Glazen Café of telefonisch.

Doe mee aan de verschillende acties

Dagelijks zal er rond 23.00 uur de Pubquiz plaatsvinden ín de studio van het Glazen Café. Voor €10,- per persoon kun jij live in de studio meedoen en ook nog eens een leuk prijsje winnen. Aanmelden kan alleen ter plekke vanaf 22.00 uur en er kunnen maximaal 2 personen per avond meedoen aan de Pubquiz. Op zaterdag 23 november zal wederom de veiling plaatsvinden, over de invulling hiervan zullen we later meer informatie bekend maken.

Vrijwilliger worden bij het Nationaal Ouderenfonds

Als vrijwilliger zet je je in voor eenzame en kwetsbare ouderen. Jij tovert weer een glimlach op het gezicht van deze ouderen! Een klein gebaar heeft soms al grote impact. Het Nationaal Ouderenfonds zoekt betrokken, enthousiaste vrijwilligers van 18 jaar en ouder die makkelijk contact leggen, behulpzaam en alert zijn. Zo ga je met ze mee op een uitje of draagt je steentje (vanuit thuis) bij door de zilverlijn te bemannen. Een gezellig praatje aan de telefoon is voor eenzame ouderen erg waardevol.